Ekm

OKULUMUZ 3. SINIFLARI İLE BİRLİKTE ÇANAKKALE SAVAŞLARI GEZİCİ MÜZE SERGİSİNİ  GEZDİK.

EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

3-B sınıfı öğrencileri Astronomi ve Sanal Gerçeklik Atölyesini ziyaret ettiler.Burada puzzle oynadılar.Astronot ve roket maketiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.Sanal gerçeklik gözlükleriyle sanal gezintiye çıkarak güzel vakit geçirdiler.Bize bu imkanı saglayan Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri  Ögretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN GÖNDERİLEN ÖDENEK İLE OKULUMUZUN DIŞ KAPISINI YENİLEDİK.

OKULUMUZUN EKSİKLİKLERİ  DEVLETİMİZ TARAFINDAN KARŞILANIYOR.

Eyl

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI YAPILDI.

KUTLAMA PROGRAMINI HAZIRLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ VE GÜNLERİ

Öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, okul veli işbirliğini artırmak için öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.    Öğretmenlerimizden randevu alarak görüşmelere gelebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BUGÜN BAŞLADI.

OKULUMUZUN  İLK GÜNÜNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ÖZGÜR TOKGÖZ, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BAHRİ ASLIŞEN AÇILIŞTA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR.

VELİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTULAR.

ZİYARETLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Ağu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  1. SINIFLAR ŞUBE VE ÖĞRETMEN BELİRLEME KURALARI ÇEKİLDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

4 EYLÜL  2023 PAZARTESİ GÜNÜ  EĞİTİM -ÖĞRETİME BAŞLIYORUZ.

FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU

E OKUL SİSTEMİNDE OKULUMUZ 1.SINIF  ADAY KAYDINA  DÜŞEN VE GEÇİCİ OLARAK SINIFLARA KESİN KAYDI YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBE BELİRLEME İŞLEMİ KURA İLE YAPILACAKTIR. KURA 28.08.2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10.30 DA OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ağu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN GÖNDERİLEN ÖDENEK İLE OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINA VE MÜDÜR YARDIMCISI ODASINA  YENİ  ALL İN ONE PC

( KASASIZ  BİLGİSAYARLAR ) ALINDI.

OKULUMUZUN EKSİKLİKLERİ  DEVLETİMİZ TARAFINDAN KARŞILANIYOR.

Ağu

BAKANLIĞIMIZIN  GÖNDERDİĞİ ÖDENEKLE ÇATIMIZIN BOZULAN YERLERİNİ TAMİR ETTİRDİK.

Tem

15 Temmuz gecesi “Ya İstiklal, Ya Ölüm” diyerek şehadete yürüyen, ezelden ebede vatanı, milleti ve mukaddesatı uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF KAYIT KURA ESASLARI

FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU

OKULUMUZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU KARNE TÖRENİ YAPILDI.

EĞİTİM ÖĞRETİM SÜRESİNCE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARINI VERDİK.

4. SINIFTAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA  BAŞARILAR DİLERİZ.

ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN  TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE  VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Haz

ORDU DA DÜZENLENEN TEKWANDO MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI VERİLDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇALIŞTIRAN TEKWANDO ÖĞRETMENLERİMİZE VE AİLELERİNE EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.