Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit Hüseyin Alemdar Sokak No2 Ünye / ORDU
Vizyon
Fevzi Çakmak İlkokulu olarak, İlimiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi, A kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak.
Misyon
Fevzi Çakmak İlkokulu olarak, Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını geliştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
09:00- 14.40
Merkezi Sistem (Doğalgaz)
İngilizce (2. sınıftan itibaren)
İlçe Merkezi